Våra behandlingar

Här är ett urval av dom mest önskade, avancerade och populära , hälsofrämjande skönhetsbehandlingar som är tillgängliga idag.
Alla våra behandlingar börjar med en hudanalys, då har vi möjlighet att rådgiva kunderna en lämplig behandling och passande produkter.

Kontakta oss för att boka behandling

Kemisk Peeling

P

Cosmo Peel

Mot rynkor, grovporig hud, solskadad hud och pigmentering, varför ska jag välja en cosmopeel? Säker och kontrollerad hudpenetration med en buffrad TCA syra, förstärker och förlänger den verksamma ingrediensen TCA, motverkar inflammation, fina resultat. Reducerar ålderstecken, förbättrar hudens jämnhet, lyster, reducerar acne och pigmentfläckar. Finns i 4 olika styrkor.

P

Mela Peel

Passar för pigmentfläckar, melasma och post-inflammatorisk hyperpigmentering.
Meela Peel är en säker behandling och snabb (ca 20 min). Den reducerar pigmentfläckar och ger en jämn hudton samt synliga resultat efter 1 behandling.

P

Milk Peel

Milk peel motverkar fina linjer, gråaktig hudton, matt och livlös hudton.
Denna peeling passar alla hudtoner och är väldigt säker. Den har ingen återhämtningstid (passar bra som lunchbehandling) och tar endast 10 minuter,
Återställer hudens lyster, reglerar oljig hud och minskar pordjupet, förbättrar fina linjer, jämnar ut hudtonen.


Priser på kemisk peeling från 1500kr

Ansiktsbehandlingar

R

The Regenerating facial

Denna regenererande ansiktsbehandlingen återställer hudens ungdomliga energi, återupplivar, stramar upp och ger huden ett lyft, för ett mjukare utseende.

R

The Radiance Facial

Denna behandling ger huden lyster och energi, huden blir klar och jämn med en otrolig sammetskänsla.

R

The purifying Facial

Djup ånga diamantslipning med microdremabration, en avgiftande massage som rengör huden på djupet.


Priser på ansiktsbehandlingar från 1000kr

Microdermabration


>

Microdermabration

Microdermabration är en diamantslipning som ger en estetisk upplevelse som inte finns i konventiella, kristallbaserade behandlingar. Microdermabration pristine är ett system bygger på funktioner med kombinerad peeling och vakuum. Med äkta laserslipade diamanter i sina behandlingshuvud är Pristine™, den mest pålitliga motorn på marknaden för att skapa den optimala microdermabration behandlingen. Huden exfolieras försiktigt utan att skära eller repas.

Kombinera enheten hos varje behandlingstyp med exakt vakuumtryck garanterar maximal kontroll över exfolieringens olika djup.
Den sätter igång hudens cellförnyelse och gör huden sammetslen redan efter första behandlingen. Kan även användas på en känslig roscacea hud.


Priser på microdermabration från 1500kr

Skräddarsy din behandling!

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta bokningar via mail i dagsläget men hjälper dig gärna om du är intresserad av en behandling eller att komma i kontakt med Tina Wellness & Beauty. Gå in på sidan ”Kontakta oss” och fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

For english – please send a email to info@tinawellnessbeauty.com

Kontakta oss idag!