My story

Skönhet och hälsa var ett tidigt val i mitt liv. Jag började idrotta som 6-åring, jag tävlade i längdskidåkning och friidrott vilket givit mig fokus och balans som är min filosofi för Wellness.

I tidig ålder matchade jag alltid mina kläder som min kära mor fick fixa och sy och jag målade gärna ansikten istället för på papper eller duk. Mer och mer började jag intressera mig för skönhet och produkter när jag som 18 årig fick jobb i ett vackert välkänt parfymeri där jag fick lära mig hemligheter om hud och hudvård.

År i branschen

Intresset för Wellness och skönhet har alltid funnits och i takt med den snabba Wellness utvecklingen och i skönhetsindustrin har jag ett brinnande intresse som bara blir starkare ju längre jag håller på vilket gör att mina kunder alltid kan lita på mitt omdöme och min kunskap!

Skräddarsy din behandling!

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta bokningar via mail i dagsläget men hjälper dig gärna om du är intresserad av en behandling eller att komma i kontakt med Tina Wellness & Beauty. Gå in på sidan ”Kontakta oss” och fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

For english – please send a email to info@tinawellnessbeauty.com

Kontakta oss idag!