VIORA REACTION-RF radiofrekvens med CORE ™

Uppstramning och fettreducering, få en helt ny dimension med Reaction™. Genom att utöka vid en enkelfrekfens, erbjuder Reaction™ multifrekvens, kanalisering och vakuumterapi, de professionellt uträknade kontrollnivåerna och det exakta djupet ger omedelbart synliga resultat.
Uppstramning- stimulerar nytt kollagen och elastin i huden, jämnar ut och formar ansikte och kropp, vi bestämmer med frekvensen, intensiteten och med ett inbyggt kylsystem för att garantera det mest effektiva, säkra och bästa resultatet. Genom uppstramning behandlar vi vanligast, ansiktskonturen, hals, runt ögon och mun, käklinjen och decoltaget det går även att behandla händerna.
Reaction-bi-polar erbjuder flera RF tekniska enheter, med vakuumterapi kan vi erbjuda snabba, säkra behandlingar för olika ändamål, såsom minskning av uppkomsten av celluliter, reducerar omkretsen på mage, lår och haka.
Reaction Core teknik tillämpar en avancerad kombination av RF och vakuum terapi för att erbjuda dom mest effektiva kropps- och ansiktsbehandlingar på marknaden. Genom Core tekniken så kan vi styra djupet, gå in i olika vävnader och uppnå den temperatur vi önskar det gör att behandlingen blir mer effektiv.
Maskinen har 3 olika frekvenskanaler(0,8 Mhz, 1,7Mhz, 2,45Mhz) och ytterligare ett fjärde läge som kombinerar alla tre frekvenser, multikanalmode går samtidigt igenom alla dermatologiska skikt och behandlar hela området på samma gång. De stora fördelarna med dessa olika RF-frekvenser optimerar dom kliniskt bevisade resultaten.

Vill du veta mer om hur maskinen fungerar eller behandlingar går till? Se en Film här

Skräddarsy din behandling!

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta bokningar via mail i dagsläget men hjälper dig gärna om du är intresserad av en behandling eller att komma i kontakt med Tina Wellness & Beauty. Gå in på sidan ”Kontakta oss” och fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

For english – please send a email to info@tinawellnessbeauty.com

Kontakta oss idag!