VIORA REACTION

RF radiofrekvens med CORE ™

Uppstramning och fettreducering, få en helt ny dimension med Reaction™. Genom att utöka vid en enkelfrekfens, erbjuder Reaction™ multifrekvens, kanalisering och vakuumterapi, de professionellt uträknade kontrollnivåerna och det exakta djupet ger omedelbart synliga resultat.

För alla problemområden

Uppstramning- stimulerar nytt kollagen och elastin i huden, jämnar ut och formar ansikte och kropp, vi bestämmer med frekvensen, intensiteten och med ett inbyggt kylsystem för att garantera det mest effektiva, säkra och bästa resultatet. Genom uppstramning behandlar vi vanligast, ansiktskonturen, hals, runt ögon och mun, käklinjen och decoltaget det går även att behandla händerna.

Behandlingen

Reaction-bi-polar erbjuder flera RF tekniska enheter, med vakuumterapi kan vi erbjuda snabba, säkra behandlingar för olika ändamål, såsom minskning av uppkomsten av celluliter, reducerar omkretsen på mage, lår och haka.
Reaction Core teknik tillämpar en avancerad kombination av RF och vakuum terapi för att erbjuda dom mest effektiva kropps- och ansiktsbehandlingar på marknaden. Genom Core tekniken så kan vi styra djupet, gå in i olika vävnader och uppnå den temperatur vi önskar det gör att behandlingen blir mer effektiv.

Skräddarsydd hudvård

Tina Wellness and Beauty erbjuder det bästa och senaste inom skönhetsforskning och utveckling. Med lång erfarenhet inom medicinsk hudvård kan vi ge dig den säkraste tekniken som fungerar. Behandlingen sker i en privat och exklusiv miljö på Östermalm. Alltid med total sekretess och diskretion för våra kunder.

Vi samarbetar även med läkare och med 20 Års erfarenhet i branschen, Beauty therapist school med internationell CIDESCO examen,  Laserterapeut utbildning SLMS Högskoleutbildning i bakgrunden, vet vi vad vi kan och erbjuder våra tjänster i toppklass.