Våra produkter

Vi väljer noggrant ut våra produkter och sammarbetspartners för att de ska uppfylla våra högst ställda kvalitetskrav. Precis lika noggrant som vi genomför våra behandlingar och kurer, ska de produkter vi erbjuder ta hand om din hy. Vi genomför en konslutation för att hitta bästa rutinerna med utvalda produkter till din hy.

artdeco smink

Unique Pink Collagen

Unique Pink Collagen från Unique är ett kollagenpulver som ger en komplett lösning för att förhindra för tidigt åldrande av huden. Den huvudsakliga funktionen är att hålla strukturen i dermis balanserad, stärka hudvävnaden på inre och yttre hudlager samt att förse huden med den fukt och näring som den behöver för att återfå sin elasticitet och lyster. Unique Pink Collagen är ett effektivt kollagen som inte bara ger resultat på huden utan även främjar matsmältningen och motverkar problemet med en svullen och uppblåst mage.

NATURA BISSÉ

Är ett banbrytande LYXMÄRKE ett spanskt lyxhudvårdsföretag grundat i Barcelona 1979 som förknippas med sofistikerad elegans. Genom avancerade teknologier och exraordinära höga koncentrationer av högkvalitiativa ingredienser har dom fått mycket utmärkelse och beröm ex utav FORBES TRAVEL GUIDES som official Skincare Brand. Natura Bissé har uppnått en rungande internationell framgång som finns på de mest prestigefyllda salonger och spa i världen, där kända skådespelare och modeller starkt rekomendera märket. Finns i 35 länder välden över.

Neostrata

Vetenskapligt avancead klinisk beprövad hudvård, rekomenderas av hudläkare för att reparera, förebygga och förbättra hudens utseende. Effektivt vid olika hudtyper och hudproblem. Som förtidigt åldrande, torr glåmig och uttorkad hud, fina linjer och rynkor, pjigmentfläckar, acne och fet hud.

Dermaceutic

Dermacutic Laboratoire är samarbetspartner med mer än 30 000 dermatologer över hela världen, sprcialicerade på etisk kirurgi.Dermaceutic var dom första i världen på att utveckla produkter med ingredienser som hyaloronsyra, stabiliserad vitamin C, och glykolsyra. Dermaceutic är ledande inom cosmecuticals industrin i upptäkten av effektiva kombinationera av ingredienser som används inom estetisk dermatologi.

artdeco smink

ARTDECO

Make up erbjuder ett stort urval av specialprodukter såsom camoflage, bronzing, glamour, foundations och professionellt arbetsmaterial. Kända för sina Pure Minerals- som innehåller rent förstaklassigt mineralkomplex, bestående av zink, magnesium,potassium och kalcium.

Pixi

Grundat av Petra Strand, Pixi lanserades 1999 som brinner för naturlig skönhet och alla produkter är hudvårdande. Pixi står för naturlighet, lekfullhet och bra ingredienser. Pixis motto och deras mission är att med hudvårdande ingredienser och mångsidighet kunna erbjuda något för alla och ta fram deras naturliga skönhet. Bra priser har de också.

Skräddarsydd hudvård

Tina Wellness and Beauty erbjuder det bästa och senaste inom skönhetsforskning och utveckling. Med lång erfarenhet inom medicinsk hudvård kan vi ge dig den säkraste tekniken som fungerar. Behandlingen sker i en privat och exklusiv miljö på Östermalm. Alltid med total sekretess och diskretion för våra kunder.

Vi samarbetar även med läkare och med 20 Års erfarenhet i branschen, Beauty therapist school med internationell CIDESCO examen,  Laserterapeut utbildning SLMS Högskoleutbildning i bakgrunden, vet vi vad vi kan och erbjuder våra tjänster i toppklass.