Älskade Östermalm

jul 2, 2020 | Pressklipp

Från London, New York, Paris och Östermalm kommer klienterna som vill ha det där lilla extra. Vi hälsar på hos skönhetsgurun Tina Wehlin på Östermalm och tar reda på hemligheterna bakom framgången och får samtidigt en lektion i det senaste från skönhetsvärlden – infrarött ljus.

Bakom de vackra dubbeldörrarna ligger en annorlunda skönhetsklinik. Hit hittar endast de som vet vart de ska och har avtalat tid. Kliniken ser ut och upplevs som ett behagligt och vackert östermalmshem. Trenden från Europa och USA med individuell behandling i privata miljöer har också kommit till oss. Man vill bort från löpande band-principen, istället gäller skräddarsydda helhetsbehandlingar som håller över tid. Tina Wehlin är hud/kropps- och laserterapeut som ständigt utbildar sig för att ge kunden det senaste, och som samarbetar med läkare. Hon har bland annat arbetat med diverse behandlingar på Cannes filmfestival, som makeup-artist på Paris Fashion Week, med VIP-kunder på Kulm Hotel i St. Moritz och i Paris på SVEA med skandinaviska diplomatfruar. När det är bröllop och galafester anlitas Tina av några av hotellen på franska Rivieran, då ber man Tina ta hand om skönhetsdelen. Men allt började på Björn Axén för 20 år sedan.

– Mina kunder är karriärkvinnor i farten som har ont om tid och vill ha snabba resultat. Därför skapar jag skräddarsydda skönhetsscheman som fungerar, säger Tina Wehlin.
För att lyckas räcker det inte med en viss kräm, metod eller maskin enligt Tina. Det som gäller är att se helheten, vad behöver just den här personen för att uppnå sitt skönhetsmål? Tinas grundstenar är kunskap, kvalitet och resultat. Många av Tinas kunder har varit med sedan starten för 20 år sedan. Tina arbetar med de metoder som hon anser fungerar och kan därmed både råda och avråda för att optimera resultatet. Det senaste tillskottet på kliniken är infrarött ljus (IR). Viora Reaction IR är det senaste och en av de säkraste metoderna inom huduppstramning och fettreducering, enligt Tina. Maskinen arbetar på tre olika djup i huden och stärker samtidigt produktionen av kollagen och elastin. Maskinen kan jobba med vakuumtryck och uppstramning på samma gång, vilket är nytt och gör att kunden behöver färre behandlingar med bättre resultat. Vakuum ökar bland annat cirkulationen och IR bryter ner gammalt kollagen och bygger upp nytt, maskinen ger fina resultat både för ansikte och kropp.

tinawellnessbeauty.com
viorareaction.com

Läs hela artikeln här